Lavrans har svart dere /Del 1

Masse takk for spørsmål til Lavrans. Jeg ser at det er flere av dere som har sendt i flere spørsmål i ettertid. Desverre dro Lavrans på leir i natt så de siste spørsmålene har han ikke fått svart på. Vi får ta de på en spørsmålsrunde nr to.

Hva tenker du om det siste innlegget Anja skrev? Selvom du trener mye, og har lange krevende dager, er det for mye å forvente at du rydder ut av oppvaskmaskinen i ny og ned? Har din egen mor skjemt deg bort? ;P
– Jeg synes Anja skriver veldig bra! Det at hun skriver slik som det er og ikke legger skjul på så mye synes jeg er helt greit. Jeg har nok heller blitt bortskjemt av Anja etterhvert som tiden har gått, men jeg hjelper til så godt jeg kan her hjemme :)!

Fortell om det første kysset ditt! Var du populær som barn?
-Mitt første kyss var med ei veldig søt og vakker jente som heter Ingse. Vi var på treningsleir for mange herrens år siden, var sikkert litt småforelska så da skjedde det bare en kveld :)

Lavrans ser jo utrolig bra ut, har du tatt noen operasjoner? Eller er du født smashing?
-Hehe må si jeg lo litt av denne! jeg har nok holdt meg operasjonsfri så bare født «smashing» som du sier!

Hvordan ser en vanlig dag ut for deg (med tanke på trening, mat og andre gjøremål)?
-Mye trening, mye mat og lite andre gjøremål :) Har ca 35t trening i uka så jeg orker rett og slett ikke gjøre så mye mer enn å komme hjem til familien å prøve og hjelpe til litt i heimen.

Beste sex-posisjon? Hvor ofte tenker du på sex?
-Det er det nok bare Anja som får vite :)

Hva inspirerer deg?
-Tanken på målet, at jeg ser det er mulig, at jeg har folk rundt meg som ønsker at jeg skal bli best og ønsker å bruke tid på å hjelpe meg mot målet.

Hvor mye trente du når du var 12? Hva var tiden din på fly& rygg når du var 12?
-Jeg begynte å svømme når jeg var 10 så jeg var ikke så veldig godt før jeg ble 17-18 år. Sjekk medley.no så finner du de gamle tidene mine :)

Hva ville du bli som barn? (Hvilket yrke)
– Mine foreldre har alltid vært veldig flinke til å si jeg kan bli god i hva jeg vil så jeg har egentlig levd med den følelsen hele oppveksten og så langt i livet. Jeg har vel egentlig tatt livet litt på sparket og ikke hatt så mye planer utenom å bli best i noe siden jeg alltid har fått høre at jeg kan bli det. Når svømmingen kom inn i bildet har det derfor blitt veldig naturlig å satse alt på det.

Hva synes du om at Anja har blitt en ganske så profilert person, på grunn av bloggen?
– Nå har Anja vært profilert lenge før hun startet å blogge. Det at anja kan profilere seg selv, team solli og meg gjennom bloggen er veldig positivt! Jeg synes det er fint å se at hun har funnet noe hun liker å gjøre og at hun får veldig mye fine tilbakemeldinger er også en positiv stimuli for hverdagen hennes.

Har du noen gang svømt 200fly før? I såfall: hva syntes du om det?
– Ja det har jeg men det er veldig lenge siden! jeg har vel pers på 2.55 eller noe, men skulle nok klart bedre nå! skal btw ha 100fly på nm så vi får se hvordan det går!
Siden Lavrans virker veldig bilinteressert hadde det vært gøy å vite hva slags biler dere skulle hatt om han kunne velge fra øverste hylle! Jeg tipper en Range Rover Sport Supercharged til Anja og Frøya, en 911 Turbo og en klassisk 911 Carrera RS
– en RRSC hadde slettes ikke vært feil! Hvis jeg kunne plukke fra øverste hylle ville jeg hatt;
Porsche 993 GT2
Porsche 959C
Porsche Carrera GT
Porsche GT1

Hvor mange ganger har han vært i Calella?
5 ganger

Har han noen gang vurdert å slutte på svømming?
Ja selvfølgelig, motivasjon går jo opp og ned så det har vært perioder jeg ikke har skjønt hvorfor jeg driver med det jeg gjør. Men det er kun svømming jeg vil drive med.

Hva syns han om alle som sender han snapper? Veldig koselig når han svarer da!
Veldig hyggelig at folk vil følge meg på snaå! prøver å svare de fleste, men ikke alltid jeg har tid :)

Har du lyst til å gifte deg med Anja?
JA! Jeg vet når, hvor og hvordan jeg skal fri ;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *