Hva skal jeg gjøre nå?

Ja hva skal jeg gjøre nå? Plutselig var det tomt her. Lavrans dro i natt og Frøya og jeg er alene hjemme i to uker. Jeg skal ikke lyve men det er faktisk litt deilig. Jeg gleder meg til å bygge opp det store savnet og kjenne sommerfuglene i magen når han kommer inn døren igjen om 14 dager. Jeg elsker den følelsen.

DSC01246

Det som blir enda enklere nå som Lavrans er borte er å spise sunt og rent! Jeg kan kun fokusere på meg selv og mitt. Min mat, mine skittentøyskurv, mine avtaler, min tid og bare ha «meg tid». Med Frøya også da selvfølgelig. Det er litt deilig. Hehe. Jeg forventer ikke at dere skal skjønne meg på akkurat det der, for det er sikkert mange som ikke liker at kjæresten reiser vekk.

DSC01248

Duftlysene (som også er masasjeolje) er kjøpt: Her. Kan virkelig anbefales. (adlink)

Nå er det «meg tid». Frøya har lagt seg og jeg skal stå en halvtime i dusjen med ansiktsmaske og skrubb. God søndagskveld til meg og dere.

DSC01253

Mamma, pappa og søster kom på besøk med middag og boller. Nam nam!

Skriv en kommentar

3 kommentarer

  1. fullt forståelig! Jeg blir litt sur om gubben bytter vakt så han ikke jobber sent 2ganger i uka, for det er liksom mini og min tid. Og man kan gjøre akkurat det man vil og se på dårlige tvprogrammer uten at noen klager :P

  2. Jeg forstår deg veldig godt! Jeg ser som regel bare kjæresten min fra fredag-søndag – og sånn har det vært nå i to år – men guuuud så fint vi har det da! Også er det jo ekstra stas de gangene man KAN tilbringe mer tid sammen.

  3. Skjønner deg jeg! Når man bor sammen, blir det jo til at man går oppi hverandre. Og man har godt av å være i fra hverandre i mellomrom, slik at man kan få litt «meg tid», som du sier. Alle trenger det! Det er veldig viktig at man prioriterer, ellers tror jeg man kan miste seg selv.