Mini mini

Lavrans varter opp hu mor og jeg digger det! En øl til hver før Lavrans skal ut å møte noen kompiser. Jeg blir hjemme og koser meg med pledd, øl og en sovende Frøya. Nå skal vi kose oss med mini burgers som jeg sier og sliders som Lavrans mener det heter. Hva kalles det egentlig? Vet du!? Han lagde det for en liten stund siden også, og det falt veldig i smak. Tar ca 15 min og er veldig enkelt. Just add what you want. Vi gjør en vri på osten og bruker Ridderost.

Når jeg var i byen tidligere i dag for å ordne vippene, mine stakk jeg innom Mester Grønn. Der var det mange menn. Hehe. Jeg gadd rett og slett ikke kjøpe røde rose, så det ble en fin bukett med røde tulipaner til oss begge. Syntes tulipaner er like flotte. Lavrans har begynt å svare på spørsmålene deres, men hvis det er noen som ønsker å stille enda fler er det bare å fyre løs. Nå er det mat.

Ha en fin fin helg alle Team Solli lesere, vi setter pris på hver og en av dere.

DSC01239

DSC01241

DSC01242

DSC01244

Skriv en kommentar

2 kommentarer

 1. Hei Anja og Lavrans!
  Jeg har nettopp «oppdaget» bloggen, og jeg setter så innmari pris på at dette er en ærlig blogg! Endelig noen som tørr å sette ord på følelser og hverdag :)

  Mitt spørsmål til Lavrans er:
  «Hva gjør du før du skal delta på en svømmekonkuranse? Har du noen ritualer?»

  Anja, kan ikke du få deg en snapchat man kan følge med på?

  Stor lykke-til-med-alt-klem