Alle våre dager er Valentine’s day

/De fine duftlysene er sponset

Da jeg traff Lavrans merket jeg fort at han ikke var den typen som kom til å drukne meg i roser, smykker og Barry White en sen fredagskveld. Han var heller ikke så glad i å føle seg presset til å måtte huske på spesielle datoer eller få et press på seg om at «denne dagen» må du virkelig overgå deg selv. Vet du Anja, alle våre dager er jo en Valentine’s day sa Lavrans. Hver eneste dag elsker jeg deg og jeg prøver hver eneste dag å vise deg at det er deg jeg vil leve med resten av livet. Er ikke det en markering i seg selv? Du har Valentine’s day alle dager med min kjærlighet, og jeg har Valentine’s day med din kjærlighet og alle dager du lager frokost, vasker klær, kjøper en ny caps, sier at du elsker meg og bare er MIN. Jeg kan kjøpe alt du vil ha, bare si det, men det er min oppmerksomhet og kjærlihget du vil ha og det skal du få så mye du vil av denne helgen før jeg reiser.

DSC01228

Duftlysene får du tak i Her, og bruker du koden teamsolli enten i nettbutikk eller i selve butikken får du 10% rabatt på den varen du kjøper, UT februar.

At alt det kom fra Lavrans var en Valentine’s gave i seg selv. Det var mer enn nok for meg. Jeg vil ikke bare ha en bukett med roser bare fordi han føler at det er det han må gi meg. Hvis han vil gi meg det er det veldig romantisk det også, men jeg setter mer pris på hans tid, oppmerksomhet, og kyss mens vi feks lager mat, drikker vin og prater om alt mellom himmel og jord.

DSC01226

Det er første gang Lavrans og jeg faktisk er sammen på Valentine’s day sammen. God mat og levende masasjelys <3

DSC01225_2DSC01227

I går dro jeg inn til byen og var innom Flirt i Torggata 21, vegg i vegg med Starbucks. Jeg har vært så heldig å få prøve noen duftlys som jeg har blitt sponset med. Disse duftlysene er også masasjeolje! Det er kanskje mange som syntes det er litt «kleint» å gå inn et sted bare fordi stedet omhandler det intime, men jeg syntes det er helt kult og normalt. Vi er alle forskjellige og det er helt sikkert noen som syntes at det ikke er fult så kult og normalt. Sånn er det bare. Flirt er en veldig lekker og feminin butikk som har et stort utvalg innenfor det intime, og det jobber kun jenter der. De selger feks ikke filmer og har satset på en mer elegant konsept. Andre butikker som er i samme bransje kan føles veldig overveldene og «mye» når en kommer inn i butikken. Flirt har en behagelig atmosfære og om jeg hadde vært en jente som skulle overrasket min kjæreste med elegant og flott undertøy i morgen hadde jeg dratt hit. Noe av undertøyet kan jeg med håndet på hjerte si at var noe av det flotteste jeg har sett, og det er håndlaget.

DSC01235

Duftlysene får du tak i Her.

Lavrans og jeg bestilte sushi i går fordi det var lenge siden vi hadde spist og unnet oss det. Med tanke på lysene ble vi enige om at hver gang det ble pause på tven så skulle vi annehver gang få en hånd, fot eller nakkemasasje. Litt redd for å brenne oss og sitte igjen med masse stearin i hånden, men det ble ikke tilfelle. Vi koste oss veldig der vi satt i joggis, spiste sushi, drakk brus og øl, og fikk en liten hånd, fot eller nakkemasasje hver gang det var reklamepause. Jeg så ingen grunn til å sette lysene til side etter at kvelden vår var ferdig. Lysene er nøytrale og klassiske og kan stå på stuebordet sammen med de andre lysestakene. Gleder meg allerede til i kveld, da skal vi se på på Big Hero, lage hjemmelaget burgere og jeg skal drikke litt rødvin.

DSC01238

Vi har duften Dark Vanilla: Her , lyset finnes i andre dufter også. 

Det er de små tingene som betyr noe. Mener jeg da. Syntes kvelder som dette er veldig koselig og det at vi gjør noe sammen hjemme, prater og gir hverandre oppmerksomhet er viktig for oss begge.

 

Skriv en kommentar