Vixen Awards

Kvelden i går var ekstrem fin. Ja jeg må bruke ordet ekstrem, for det var så koselig og fint på alle måter. Bortsett fra en ting. Vi mistet bilnøkkelen på slutten av kvelden, så vi måtte bli hentet av min søster. Heldigvis fant de nøkkelen senere i dag. Veldig deilig! Lavrans skulle dele ut pris for beste treningsblogg så vi oppholdt oss sammen en del andre backstage. Det var rigget opp med skjerm slik at vi kunne følge med på hva som skjedde i salen, det var sushi, vin og masse smågodis.

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_101-700x1048

Kjole: Cecilie Melli – Lavrans: Mardou and Dean

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker Cecilie Melli og hennes kjoler. Valget av feks kjoler når vi er i media faller ofte på kjolene hennes. I går hadde jeg selvfølgelig fått låne en drømmekjole igjen. Hvem vet, kanskje det er en av hennes kjoler jeg går ned alteret med.

DSC00981DSC00979DSC00976DSC00977

I går får vi gjester og det blir taco og vin. Så nå skal vi kose oss! Gleder meg faktisk veldig for det er ikke bare hvem som helst som kommer. Doffen, han ene fadderen til Frøya fra Bergen er endelig kommet seg til Oslo. Han er en som har betydd veldig mye for meg i den perioden for to år siden og som fremdeles står meg veldig nær. Blir fint med stor besøk når jeg føler meg litt tom og trist. Nå skal jeg ta meg en lang dusj, og begynne med maten. Lavrans er på trening og kommer rett hjem til gjester og middag. Blir en hyggelig torsdagskveld dette.

Skriv en kommentar

6 kommentarer

  1. Kjempefin:) Du er så flott!!

  2. Dere er så fine sammen <3 Nydelig kjole!
    Håper dere har hatt en kjempefin torsdagskveld <3

  3. Wow! Elsker kjolen :)

  4. For et pent par dere er! Du ser smashing ut! :)

  5. Kos dere! :-) Var hyggelig å hilse på dere i går, og dere så veldig flotte ut som alltid!

  6. Utrolig nydelig kjole! Du ser alltid så smashing ut, enten det er til hverdags eller fest. Stå på videre, tunge dager har vi alle sammen. Klem Ida