Gjenbruk i mitt hjerte

Det er ingen hemmelighet at jeg handler en del på nett. Jeg elsker Finn, Ebay, og Bloppis. Jeg ELSKER gjenbruk og syntes det er helt genialt på alle måter. Selvfølgelig kjøper jeg ikke brukt også, men vintage og second hand står mitt hjerte veldig nært. Hvis jeg handler nytt fra nett er jeg ofte på Asos. Da jeg var i London med mamma før jul,dro vi innom en kjempe kul vintage butikk. Jeg prøvde på de flotteste kjolene, jakkene og jeg kunne ha nesten ha kjøpt hele butikken. Det endte med at jeg kjøpe meg en rå kul paljett topp i sort og gull. Det jeg liker så godt med vintage er tanken på hvem som har brukt den før. Kanskje en vakker ung dame hadde på seg denne når hun ble fridd til? Hvem vet.  Eller kanskje den ble eid av en skuespiller fra USA? Uansett, jeg er en stor beundrer av gjenbruk. Hvis det er to butikker jeg syntes er spennende å ta turen innom er det Fretex og UFF. Det er alltid noe nytt(brukt), det er rimelig, og plutselig finner man en «skatt».

80% av alle veskene jeg eier har jeg kjøpt brukt. Noen av veskene er veldig gamle mens andre er nyere og ikke så godt bruk av tidligere eier. Jeg er veldig glad i Louis Vuitton vintage vesker. Har ikke helt klart å finne «it» clutch vesken min, men jeg liker å ha vesker som rommer litt slik at jeg slipper å dra med meg tre bager. Siden jeg ikke har stellebag til Frøya, pleier jeg bare å ha tingene hennes oppi min egen veske. Funker kjempe fint :)

Når jeg kjeder meg og føler at alle plikter er gjort sitter jeg ofte (alt for mye) på Finn eller Bloppis. Det er så MYE der ute. Kan sitte i flere timer å kose meg på disse to sidene. Kjoler er noe jeg kjøper mye av på nett, spesielt når våren og sommeren er på vei. Jeg går som regel kun i kjoler hele sommeren. Er veldig deilig og veldig enkelt å bare ta på seg. Pluss at jeg føler at jeg har «pyntet» meg litt for dagen. Det blir mye kjolekjøp fra Asos om sommeren, men loppis og klessalg på Vestkanttorget i Oslo er to steder jeg også finner mye fint. Selv har jeg solgt klær på Bloppis, Vestkanttorget og Finn. Skal ha et salg til sommeren igjen, slik som i fjor.

Her om dagen fant jeg noen utrolige kule Nike sko (syntes jeg da) på Ebay. Har så lyst på dem til sommeren. Sommerbrune ben, olaskjørt, en chill t-skjorte og disse. My style!

Take a look. Oh my!

AM1SILVER4AM1SILVER1AM1SILVER2AM1SILVER3

Skriv en kommentar

1 kommentar

  1. Hei :) Jeg skal til london nå til helgen og lurte på hva denne vintage butikken het og hvor den ligger ? Hadde blitt veldig glad hvis du hadde noen tips om steder i London hvor de selger vintage Louis Vuitton også?
    Hilsen Emilie