Skagerak Swim

Da var team Solli ankommet Kristiansand etter en fire timers lang togtur. Alle i Bærumsvømmerne tok toget og vi fikk ca en hel vogn for oss selv. Frøya klarte ikke helt å finne roen og søvnen på toget. Det hjalp heller ikke at konduktøren «skrek» over høytaleren hver gang vi kom til en ny stasjon. Vi ble gående litt rundt, sitte å titte ut av vinduet, spise litt most frukt og sovne litt.. i ti min. Når vi kom frem til hotellet var hun helt utslitt. Hun sovnet mens hun lå i vognen og fortsatte å sove litt etter at vi hadde lagt hun ned i sengen. Men det tok fem minutter så var hun lys våken igjen.

DSC00885

Lavrans gikk bort til hallen for å svømme inn like etter at vi lukket døren på rommet. Han skal svømmer 200 rygg kl 2015 i kveld. Litt sent for Frøya, men vi tar det som det kommer. Var nede å hentet en vannkoker i sted, så nå har Frøya sitt eget «kjøkken» på den ene benken her inne på rommet. Alt er klart til neste måltid.

DSC00888

Føler ikke at det å reise med Frøya er noe problem med tanke på Nan.  Jeg lager bare to tre flasker med ferdig kokt vann og tar med pulveret (og grøt til andre måltider). Hun spiser som regel romtemperert melk, så jeg er ikke avhengig av å varme melken hele tiden. Sånn som nå, når jeg har en vannkoker på rommet (og hjemme) da lager jeg varm melk til hun. Men det er veldig fint at hun spiser romtemperert, da slipper jeg å «stresse» med å varme maten som feks nå på toget.

DSC00895DSC00901

Nå har min lille engel sovnet i reisesengen og jeg merker at hode og kropp kunne ha fått seg en liten kvil også. Kjenner at jeg er litt sliten etter i går og jeg la meg ikke før kl 02. Blir spennende å se Lavrans svømme i kveld og det blir veldig deilig med hotell frokost i morgen tidlig.

DSC00910


Skriv en kommentar

2 kommentarer

  1. Å, som jeg liker å lese bloggen deres. Kunne sittet en hel dag å bare lese alt som ble skrevet her inn! Jeg blir så revet med tårene triller, smilet kommer og små ler litt inni mellom det er jo akkurat det en blogg skal handle om, å få med seg leserne. Du/dere klarer dette veldig fint. Må virkelig si at du er ett stort forbilde, og det er det nok mange der ute som synes også! Det at du svarer leserne dine er også ett veldig bra, det viser jo bare at du bryr deg og setter pris på kommentarene du får:-)
    Jeg lurer på om du kan begynne å videoblogge, eller lage reisefilmer fra turene deres? Også lurer jeg på hvordan kremer du bruker til ansiktet, du ser alltid så veldstelt og fresh ut!

    Heia Kjærligheten!

    1. God kveld Linn :) Kjempe hyggelig med en så fin tilbakemelding. Det setter jeg stor pris på. Takk for at du følger bloggen. Jeg skal lage en videoblogg en dag;) Jeg bruker Elisabeth Arden ansiktskrubb hver kveld og en nattkrem fra Eucerin. Thats it. Ellers har jeg på dagtid (nå om vinteren) litt foundation, roser i skinnene og en leppomade fra Niva. Det er egentlig det :) Om sommeren er jeg sommerbrun så da bruker jeg ikke annet enn litt roser i skinnene og leppomade. På fest eller når vi skal på events i media blir det litt mer sminke :) Ha en fin fin kveld :)