Costume awards

God kveld (god natt)…

Nå sitter jeg bare i trusa i sofaen(tatt av meg sminke og kjole) og venter på at Frøya skal sovne inne på soverommet. Lavrans har sovnet og jeg burde vel egentlig legge meg jeg også siden vi skal opp kl 08 i morgen. Kristiansand here we come! Fikk litt vondt av å vekke Frøya som hadde sovnet hjemme hos mamma og pappa. En liten trøtt jente som trakk litt på smilebåndet mens hun ble løftet ned i bilsetet. Hun er så snill, så hun spiste litt melk før vi la hun i sengen sin og små pratet med seg selv i noen minutter. Nå hører jeg at det har blitt stille der inne, så da har hun nok sovnet.

Costume awards var veldig gøy bortsett fra at jeg sa noe helt feil til en Tv2 journalist. Han spurt meg hvem jeg håpet på skulle vinne i kveld, og jeg sa høyt og klart Gevir. Noe jeg ikke hadde fått med meg var at Gevir hadde ikke kommet videre i siste runde, så de var ikke lengre nominert. Anja da….! Jeg blir litt satt ut når Lavrans og jeg får kamera og blitzer rettet mot oss og spørsmålene strømmer på. Merker selv at jeg får litt problemer med å ordlegge meg slik jeg egentlig vil. Jeg kommer alltid på i etterkant at, «åå jeg skulle ha sagt det». Men det får bare være, det er ikke verdens undergang. Det finnes andre ting å bekymre seg over.

10941213_435871479910574_5484137001104375210_n

Kjole: Cecilie Melli– Veske: Selected– Sko: Aldo– Sminke: Flinkeste Line- Hår: Gevir. Lavrans hadde Hugo jakke og bukse. Skjorte og sko fra Tiger.

Siden Lavrans har trening i morgen tidlig ble vi ikke såå lenge. Eller, vi dro kl 23, men Amar, Lavrans og jeg stoppet innom Bislett kebab. Skrubbsulten og gira på noe «junk». Hamburger oh yes. Denne mat planen min går jo ikke helt som planlagt. Haha.

Kjolen min fra i kvelden var fra Cecilie Melli, og jeg koste meg virkelig i den kjolen. Det er ikke første gang jeg går med kjoler fra Cecilie og det blir ikke den siste. Elsker kjolene hennes. Føler meg så fin og flott i de. Nå er det veldig stille inne på soverommet så nå tror jeg at hu mor tasser inn under dyna. Klar for en helgetur til Kristiansand, klor lukt og hotell frokost med hundre svømmere. Natta…

Cecilie Melli

DSC00879DSC00880DSC00881DSC00882_2DSC00883

Skriv en kommentar