Telt vs hotell

 

En uke hjemme i Bergen føltes som en time. Det gikk så vilt fort! Hele uken var det inn og ut av alle dører. «Hei, her er vi. Vil du holde Frøya? Nå må vi gå» – for å dra den litt på spissen. Men så ufattelig godt å få sett alle mine kjære igjen. Etter en del hotellopphold denne våren og sommeren gjorde vi det vi «alltid» må før ferien er over og svømmingen begynner igjen. Telt-bål- og primus. Var deilig å klø litt på de hundre mygg/knott stikkene, sove på stein og mose, og bare føle på det å ikke sove på et hotell!

Merker at kroppen er sliten. Det har vært ekstremt mye reising pga svømming, og de to ukene Lavrans har til ferie blir nesten ikke ferie fordi du har så mange avtaler med alle du ikke lenger ser etter at vi flyttet. Det er så ufattelig mye på gang hele tiden. 

Det er mange av dere som sender meg mail på at dere syntes det er så bra og inspirerende at vi ikke ser noe begrensninger ang det å ta med Frøya rundt i verden. Vi er så privligerte og heldige som får reist og opplevd så mye. Jeg kunne ikke tenkt meg å «kun» sitte hjemme med Frøya, gå på cafe med Frøya eller trillet rundt på tur rundt på Fornebu dag inn og dag ut. Ting må skje! For oss, og for meg som da er mye på farta med lille tuppe tupp så syntes jeg at det går kjempe bra. Det er ikke mye stress, det å være flaske-mamma er heller ikke et problem på tur, reise uten vogn og kun benytte bæresele er topp, og det finnes NAN i utlandet også hvis man går tom. Jeg tar det som det kommer og hittil har alt gått som smurt. Gleder meg allerede til VM og treningsleir i Emiratene, Russland og Hellas.


Før nye mesterskap/leir har vi jobbet oss videre inn og bortover i fjellene før ferien avsluttes. Bergen ligger bak oss og vi skal ha en uke på Vikerfjell og Gran.


PS: Kommentarer på tidligere innlegg har blitt borte etter at bloggen min ble flyttet over til familieprat.no

Til dere som ikke vant Disneypakke, så kommer det snart flere veldig spennende konkurranser. Gleder meg til å dele de med dere. Ha en fortsatt fin sommer- tidlig høst.

IMG_3603

IMG_3593

IMG_3635

IMG_3589

Heia kjærligheten

Skriv en kommentar

1 kommentar

  1. Hei Anja! Grattis med ny blogg, så fint at du fortsatt har kommentarfeltet åpent!
    Tror du forresten det er mulig å venstrestille teksten? Synes ikke lesbarheten på denne bloggen var like god som den forrige…