Enda flere rekorder og kongepokal

God morgen. Nå sitter jeg å ser på nyhetskanalen på tv2, Frøya sover og Lavrans har dratt på trening på Frognerbadet. FOR EN HELG!! To nye norske rekorder på 200m rygg og 100m rygg samt kongepokal. Han hadde mest poeng av alle svømmerne etter endt nm og det vil si, Lavrans er NORGES BESTE svømmer fremdeles. Dette ble nr to i samlingen av kongepokalen og vi satster vel på en til neste år også?! :)

Lavrans svømmer inn til ny norsk rekord på 100m rygg på 54.77. 


Gullgutten, Marcus Lie fra Bergensvømmerne og Armin Porobic fra Lamberseter svømmeklubb

Cecilie Waage Johannessen ble den beste kvinnelige svømmeren som også fikk kongepokal sammen med Lavrans.

På lørdagen tok jeg turen ned til Drammen. Hele team Solli , Frøya og jeg satt ute på kortsiden av hallen ( i skyggen) rett ved nødutgangen. Helt perfekt for lille frø, da hun sov i vognen (hele tiden) og vi andre kunne bare stikke hodet inn døren å se rett inn på bassenget, Fikk med oss alt selvom vi ikke var inne i hallen. Var veldig koselig å være ut med Frøya, hilse på alle sammen og vise frem det lille underet vårt :) Det var så mange som ville se hun og jeg sier jo ikke nei. Hun er jo det vakreste jeg har <3 Så var min kjære LA der også. Lars Andre vettu, en av mine beste guttevenner. Han er tidligere ryggsvømmer og var en gang Lavrans sin største konkurent. (høres veldg gammel ut) Hehe.

I går satt jeg som kjent, igen i solen ute på terassen. Tok med meg macen, brus og mat mens jeg så på Lavrans svømme. For en helg og jeg gleder meg veldig til Em i Berlin i aug. Det blir veldig spennende.

Skriv en kommentar