Gull og ny norsk rekord!!

GOD MORGEN!! Det er det så absolutt her :) Det er så godt og herlig at treningen til Lavrans gir resultater. Ingenting er bedre. I går kveld var det 200m rygg finalen og jeg satt her hjemme med Frøya å fulgte med på nett. Jeg hadde hjerte i halsen nesten hele tiden der jeg satt å matet Frøya, og når Lavrans slo inn til 1 plass OG slettet en 23 år gammel rekord ble jeg så glad!!! Som jeg tidligere forklarte dere så er ikke 200m rygg Lavrans sin spesial øvelse og det at han også ikke er toppet at the moment, gjør at dette veldig stort. Lavrans begynner ikke å toppe seg (trappe ned på trening og ha hoved fokus på et stene) før EM i Berlin.

Ta en titt på løpet her : http://www.nrk.no/sport/lavrans-solli-med-ny-rekord-1.11838740

GULLGUTTEN! Rekorden lyder på 2.01.77

Her satt jeg da, foran Macen. Prøvde å ta bilde, mate frø og hoppe av glede samtidig. Så beklager for dårlig bilde :P 

Armin fra Lamberseter svømmeklubb (nr2) tok ny jr rekord i samme løp. Gratulerer.

I dag er det 50m rygg. Dette er Lavrans sin spesial øvelse. Så i dag blir det også like spennende. Har bestmt meg for at i dag skal Frø og jeg ta turen til Drammen å heie på gullgutten. Vi skal uansett til Drammen i dag på en vekt/lengde sjekk da helsestasjonen her ute på Forbenu har helt fult og har litt ugreie sommertider. Hele familien til Lavrans kommer også, så vi bli en skikkelig heie gjeng. Jeg tenker jeg og lille jenta kommer til å sitte ute i skyggen bak hallen der de har ute basseng. Så tar jeg frø i bærselen i de 30 sek lavrans skal svømme. 

Det er en så utrolig liten tribune som er helt overfylt med folk så holder oss litt unna det. Under EM vil det bli noe annet. Slike store mesterskap er hallen så ufattelig stor, med GOD plass, aircon i hele hallen og ting er litt mer «tilrettelagt». 

Takk for tips ang hørselvern;)

Skriv en kommentar