Vixen pink party

Bloggen går så det suser, og jeg setter veldig stor pris at dere følger med og at jeg blir invitert på arrangement pga bloggen min. 

Vixen pink party i Oslo, hvor tema var sommer (og rosa..) Med ny lansering av sommervinen fra J.P. Chenet som jeg selvfølgelig ikke kunne helle innpå, rosa cupcakes med veldig mye dill dall og Headmaster team i lokalet. Rosa er en farge jeg ikke er helt «med» på. Da jeg ikke er særlig «rosa» som person, blogger etc. Alt skal gies en sjanse, og jeg stilte opp med det eneste rosa jeg eier. Dekselet på Iphonen min ;)

Mange hyggelig mennesker med andre livstilblogger. Fikk jammen meg en søt flette frisyre som passet meg ypperlig, samt fylt magen med muffins. Takk for meg, og takk for at jeg ble invitert.

Magen og jeg strutter som alltid.

Flette-guri med et fat av rosa godis i front

Skriv en kommentar