DIY – ugly sweater til typen, del 2

Til Lavrans

Den skulle egentlig bli skikkelig fæl..men vet ikke om jeg det er «fin-fæl» eller søt? Lavrans mente den ble «kul-fin», men da ble jeg litt oppgitt, for det var jo meningen at den skulle bli fæl! Hmm ja ja jeg lagde i hvert fall en egen ugly sweater til Lavrans, hehe. Det tok meg ca to timer, for måtte jo  sy for hånd, og det har jeg ikek gjort siden kunt og håndverk på barneskolen…Hadde planer om å sy på ledlys pgså, men da hadde det blitt litt tungt tror jeg. Det er bjeller rundt hele genseren så man hører når Lavrans tasser rundt. Søtt <3

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Hihi.så jævli kult.
    Hva med bilde av modellen i genseren,med lyd?
    Ledelys hadde forresten vært prikken over ien