En flytteeske full av glede

Mitt fokus denne uken

Etter at jeg hadde levert F i bhg i dag konvoluttdro jeg rett hjem for å hente en stor flytteeske som jeg dro med meg op til Fornebu seneteret. Der teipet jeg den sammen og begynte å fylle den med alt som sto på handlelisten. I dag var det en alenemor og hennes sønn som sto i fokus hos meg. Jeg har tett dialog med familiene jeg skal hjelpe og har skrevet en liste over hvilke mat, gaver, godis, juleting etc de ønsker seg. 2 1/2 time bruke jeg på å finne alt i matbutikken, leke butikken, bokhandelen, og andre småbutikker som hadde det den lille familien ønsket seg. Jeg satt bare flytteesken i en handlekurv og suste rundt på senteret. Myyyye lettere enn å handle inn alt, pakke det inn hjemme for så å bære esken til posten igjen.

Hele uken skal jeg skal jeg sende avgårde en eske hver dag, og de resterende neste uke. Totalt er det 15 familier jeg hjelper. Eskene inneholder det familien ønsker seg av : julemat (ribbe, pinnekjøtt, peppekaker, tilbehør, etc), gaver til barna, lys, kalendere, ting til julaften, juledekor, gavepapir, kort, julestrømper, alt av godis, nissekostymer. Det er en familie som har veldig mye allergier, så her handlet jeg inn veldig mye fra kosthold butikker, glutenfri avdl, etc. Det skal ikke stå på noe!! Jeg fikser! Innsamlingen på Spleis har ikke blitt utbetalt enda så jeg betaler alt fra egen lomme frem til Spleis utbetalingen kommer. Alt av kvitteringer etc ligger i hver sin konvolutt som tilhører hver familie slik at jeg har en god oversikt over hva som er brukt av penger, kjøpt, handleliste, adr, etc.

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

11 kommentarer

 1. For en utrolig bra gave Anja! Dette skulle jeg ha fått med meg tidligere. Si ifra neste år!

 2. Hvorfor får ikke dette (du) mer oppmerksomhet? Dette er jo helt fantastisk <3 ikke bare å samle inn penger for det kan jo hvem som helst gjøre (misforstå meg rett) men du legger jo hele sjelen din i dette prosjektet. Det sier mye mer enn summen. Du er så god !!

  1. Anja Johansen

   Takk =) Nei jeg vet ikke.. folk bryr seg kanskje mer om drama, pupper og den biten der ;)

 3. Det er så flott at du tar deg tid til dette. Du er et forbilde. Ønsker deg og dine en fin adventstid.

 4. Dette er helt fantastisk! Rørende❤️

 5. Du er så god, Anja <3 Man merker du gjør det av ren godhet. Ekte juleglede!

  Hvor er denne genseren fra? Elsket mønsteret!

  God klem fra Ida

 6. Du er rett og slett fantastisk.
  Skulle vært mange av deg

 7. Jeg synes det er utrolig kult at du gjør dette! Det virker som folk glemmer at julen er mer en bare overflod av gaver, men at den faktisk burde handle mer om å gjøre gode ting for andre, og ikke bare for selvskryt men at det kommer glede av å gjøre tingene i seg selv. Tommel opp.

 8. Så utrolig hjertevarmt gjort av deg
  Ønsker deg en god og fin adventstid

 9. Cathrine Dahlberg

  Du e virkelig amazing❣️

 10. Så utrolig snilt av deg å hjelpe så mange til å få en hyggelig jul!