Anjas julegløgg

Enklere blir det ikke 

Jeg er veldig glad i den tradisjonelle julegløggen fra Tomte, men jeg liker også å lage min egen gløgg. Det finnes mange varianter men i år har jeg valgt å bruke litt mer eple i gløggen min. 

5dl eplemost

1 eple

Kanelstenger- 2 stk

Kanel (pulver)

Stjerneanis -et par stykker

Nellik – 1 spiseskje

Ingefær – revet

Brunt sukker – 1 spiseskje

Ha alt oppi samme kjele.

Skjær eple i skiver og legg de i kjelen. Riv litt ingefær over. Dryss litt kanel over også. Rør og la det småkoke.


En superenkel gløgg!

Anja

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

 1. Hei! Jeg leser bloggen din innimellom og synes du virker som en veldig fin og klok person. Du ønsker å fremstille deg så jordnær som mulig… Men er du egentlig klar over hva summene på innkjøpene dine blir på det du viser hver måned? Skulle jeg hermet etter klesskapet ditt den siste måneden hadde jeg svidd av over 40 000!! Det er ganske sykt. Skjønner at du skal være en inspirator og at du også må tjene penger til livets opphold… Men, du trenger vel kanskje ikke å ha et så stort fokus på materielle goder? Hva tenker du rundt dette?

  1. Anja Johansen

   Hei =) Fokus på materielle goder? Tenker du at jeg linker til de klærne jeg har på meg? Jeg vil ikke si at det er et stort fokus. Da vil jo alle som legger ut outfitsbilder ha et stort fokus på det materielle? Klærne jeg går med er stort sett det veldig mange andre går med. Zara, Bik Bok, H&M, en god vinterjakke, Uggs…Mine lesere er vant til at jeg linker inn til mye av det jeg går med, og hvis jeg ikke gjør det, spør de hvor ting er fra.

   Jeg er litt uneig det du sier, men kan selvfølgelig tenke mer rundt dette selvfølgelig :) Vi har alle forskjellige syn på ting :) Klærne jeg har på er både fra i fjor, i år, gaver, kjøpt på Finn, eller lånt. Det er også sånn at vi har alle forskjellige inntekter og prioriterer deretter, og jeg syntes jeg har et fint fokus på veldig mye annet i hverdagen min enn hva du skriver over.
   Prosjekt julehjelp som jeg startet for 1 mnd siden er nå i gang. I dag sendte jeg avgårde en flytteekse på 15 kg med mat, julegaver, juleting, etc til en familie på Vestlandet. 9 familier igjen, og jeg skal bruke hver dag denne uken på å handle inn. Der er fokuset mitt <3
   Klemmer. God jul =)