En liten forbedring hver dag

Flere små forbedringer på vei

Ristetbrød, egg, kaffe, og en lun høststemning ute. Jeg har akkurat kommet hjem etter et laaangt møte med my agent på UI office. Vi har alltid en lang prat to ganger i mnd der vi går gjennom samarbeidene jeg har hatt den siste tiden, de kommende, tilbakemeldinger fra kunder, min etanker og generelt hvordan jeg har det. Jeg har mange flotte, fine og viktig samarbeid fremover mot jul, så det er viktig for meg å holde tunga rett i munnen.

I går hadde jeg en liten «grei» med sosialemedier. Jeg fant meg selv fremdeles skuffet, oppgitt og ikke minst så fikk jeg følelsen at jeg ikke er god nok. Jeg tok det opp på møte i dag at jeg føler et press som blogger om å ha de fineste antrekkene, det fineste oppsettet, og ja..alt. Når jeg som blogger føler på dette av&til, skjønner jeg fort hvordan lesere&følgere også kan føle seg «mindre» og få denne følelsen av å ikke være diggest, penest og få til disse perfekte bildene utad på Instagram. Jeg sa til agenten min at jeg skulle ønske jeg hadde, eller fant en insppirasjonskilde der ute som var litt mer som meg. Men du burde heller tenke at siden det ikke finnes noen der ute du føler er som deg, da har du gjort noe riktig i denne bloggverden, sa agenten min. So true! Mens jeg satt på bussen på vei hjem gikk jeg igjennom de jeg følger på Instagram. Jeg valgte å slette enda fler utifra at det kun gir meg en trist og «jeg er ikke god nok i denne bloggverden» følelse når jeg ser hvordan andre utgir seg. Og jeg vet at det er så mange av dem som ikke har et sånn utad i virkeligheten. Trist og uærlig! Hvorfor kan ikke vi vise ting som det ER?

Når det kommer til Anja, min blogg, mine kanaler og det jeg ønsker å få frem må jeg alltid tenke at jeg kan forbedre meg litt på småting her&der. Oh lang setning der;) Hehe. I går kjøpte jeg meg et nytt kamera på Finn. Gjenbruk!! #yas. Jeg elsker det kamera (som jeg også kjøpte på Finn for tre år siden) jeg har men det er en veldig gammel modell som dessverre tar kvelden snart. Siden jeg har så mange linser til Sony kameraet er det veldig greit å kun kjøpe et nytt kamerahus slik at jeg fremdeles kan bruke linsene mine. Den nye modellen tar flere bilder i sek, bedre kvalitet, og gjør at jeg kan gjøre litt mer på bildene uten at jeg må stå helt i  ro når det skal knipses. Så skal jeg kjøpe meg selvutløser, stativ, og en mikro linse. Så der har vi min lille forbedring i går, som vil gjøre at hver dag fremover blir en liten forbedring på mitt utrykk i bilder.

Skjorte fra Secrets By B

Jeans / Her


Anjamor

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

11 kommentarer

 1. Line Fredriksen

  Hei Anja. Har lest en del blogger , men etter hvert blir det som du sier- de fleste gjør at en føler seg mindre pen og mindre vellykket fordi de kun profilerer en tilsynelatende polert og perfekt hverdag. Så nå er det din blogg nesten den eneste jeg daglig klikker innom. Og det er fordi jeg kjenner meg igjenn i mye av det du skrivet og jeg liker at du tør å være så ærlig om livet . Håper du fortsetter å blogge, tusen takk for alt du deler.

  1. Anja Johansen

   Heidu=) Tusen takk for fine ord, det setter jeg så pris på!! GOD HELG til deg <3 <3

 2. Kjære Anja. Grunnen til jeg leser bloggen din er fordi du er Anja og ingen andre. Du tar oss med på livet ditt, både oppturer og nedturer. Det liker jeg. Liker selvfølgelig ikke at du har nedturer, men det er dessverre en del av livet. Takk for at du er du <3 Jeg setter enormt pris deg og din blogg. Ha en fin helg. God klem fra meg

 3. Er dette blue jeans eller denim blå bukser? Så liksom så lys ut til å være blue jeans som du linket til:)

  1. Anja Johansen

   Det er denim blue :) Linken går inn til samme jeans men til alle fargene du kan få i den :) God helg <3 Klemmer

 4. Hvilken str har du i buksa?

  1. Anja Johansen

   Hei, den er høy livet, og jeg har str 27 =) Har den i 26 også i en annen farge, men da blir den litt for tight i livet =)

 5. Kuuul jeans! Du er kul! Kan jeg spørre hvilken størrels du har? Usikker på hva jeg må ha

  1. Anja Johansen

   Hei du =) Jeg har både 26 og 27. Den er høy livet og bred i lårene. 26 er litt knapp på meg så liker best str 27 =)

 6. Du er vakker som du er