Hei til en perfekt kveld som dette

Onsdagskveld, levende lys og oss tre

Noe av det beste jeg vet er dager som dette. Hjemmekosen blir så veldig mye mer når det er regnfult ute, lysende er tent rundt om i leiligheten, OG Lavrans står å lager middag. Det er en veldig behgelig start på onsdagskvelden. Vi har superonsdag i dag, noe som betyr at Lavrans lager en kyllingrett med hjemmelaget nanbrød. I dag er det butter-chicken som står på menyen. Lavrans har blitt en råtass på lage nanbrød fra bunn av, og jeg kan spise meg stappmett på bare de brødene. 

I kveld er det er endelig klart for Truls og Hellstrøm på tv2, og det har jeg gledet meg såå lenge til. Mat, Truls OG Hellstrøm. Love it :) Jeg lagde meg faktisk litt géle i går som jeg skal kose meg med i kveld mens vi ser på. F bare,hva er géle? Trodde hun visste hva det var, men nei. Det er sånn som disser og smaker godt sa jeg da, haha. Vil du smake? Nei, ellers takk mor. Mer géle til meg ;)

Buksen jeg har på meg er en Scarlett jeans. Den finner du hos Lee Torggata (finnes også i blå). Høy i livet, suuuper stretchy og myk i stoffet. En jeans du virkelig kan bevege deg i! En god jeans er en jeans som sitter godt, har stretch, og som du føler deg vell i! #moveyourlee


Nå er middag ferdig, og det lukter nanbrød i hele leiligheten! NAM, jeg er så suuulten! God kveld til deg :)

Anjamor

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 kommentarer

 1. Hvor er genseren fra? Utrolig fin!

  1. Anja Johansen

   Hei =) Den er fra American Vintage =)

 2. Jenny Kretzschmar

  Rettelse servert= ser helt

 3. Jenny Kretzschmar

  Hei Anja må bare si at du servert «smashing» ut på bildene til de to siste innleggene dine Såååå fin med begge jeansene og høstgenseren og den fine blusen Og takk for herlige oppskrifter og inspirasjon og dine ærlige ord✨ Hilsen Jenny

  1. Anja Johansen

   Hei Jenny =)=) Sååå hyggelig å høre! Klemmer til deg