Sunnies on my mind

Veldig glad i solbriller! Det vet dere ;) Jeg får litt tyn fra de på kontoret at jeg bruker solbriller litt for mye med tanke på at de har få bilder av meg uten som de kan sende til kunder/aktører når samarbeid planlegges. Men, hey, jeg føler selv at jeg har blitt bedre? Blitt mer trygg på å ikke blinke rundt med vippe-ex og det var det som gjorde at jeg følte meg litt naken uten. Akkurat nå kunne jeg ikke tenkt meg å gå tilbake til vippe-ex før evt julebordsesongen begynner. Det er ganske digg å gå uten noe som helst å føle at man er søt uten tyngd epå vippene. Som der evet har jeg brukt vippeserumet i to år, av&på, og har lengre vipper enn hva vippe-ex gir meg når jeg har de på. Grunnen til at jeg benytter vippe-ek er pga fylden de gir. Så da vet dere det, vippeserumet har gitt meg utrolig lange, fyldige og sunne vipper. Og jo, til dere som har spurt meg om vippene mine har falt av mens jeg har brukt serumet, så nei? Har hørt at det har skjedd faktisk, så ble litt overrasket over det spørsmålet.

Anyway, er noen av mine sunnies :)

Gucci

Quay/ Her, Le Specs. Kjøpt i butikk, men utvalg/ Her

Le specs

Céline/ Kjøpt via Tise. Der finner du masse til en rimeligere pris enn i butikk ;)

A

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *