Om penger ikke gjør deg lykkelig, bruker du de feil

Annonse på kåpen

Etter middag i går gikk vi en kveldstur alle tre etterfulgt av hjemmelaget kakao ala Lavrans. Melk, mørk kokesjokolade og litt sukker. Farlig god! Try it, veldig enkelt å lage;) Det går som så, men det går bedre meg humøret. Ting skjer ikke over natta, og det vil alltid ta tid å bygge seg opp når man har vært «der nede». Det er vanskelig å sette ord på det når jeg egentlig ikke kan ordlegge meg så mye om det. Vit at jeg setter pris på de varme tilbakemeldingene deres, og at jeg er ikke crazy selvom jeg har det tøft.

En fin måte å komme seg unna de kjipe tankene er å sette små mål for hver dag. Jeg gjorde det i går, og det gikk sånn halvveis, men i dag vet jeg at det blir bedre. Det er godt å få Lavrans hjem igjen og jeg tror, eller jeg vet at det gjør ting litt lettere og bedre. Jeg jobber med meg selv, mitt, det som skjer og jeg kan ikke tillate meg å grave meg ned, men jeg skal få lov til å kjenne på de sårbare dagene. Som alle andre. Med det sagt, så skal det kun (jeg skal prøve så godt jeg kan i hvert fall) tenkes happy, snu ting til det positive, holde godt fast i det som betyr så himla mye, og bruke tankene på den fine hverdagen jeg er så heldig å ha <3 Husk, vi har alle vårt og alle har vi vår egen bagasje som er en del av fortiden, nåtiden og fremtiden. Tiden, erfaringene og kjærligheten gjør deg sterkere, og in the end så er det kun deg selv som har styring for egen lykke.

Mens vi er inne på lykke, for lykke er noe jeg håper vi alle kjenner på. Lykken av å ha gode venner, familie, muligheten til å lage en god middag til barnet ditt, muligheten til å ligge på soafen med ost og kjeks mens du ser på film med den du elsker, eller muligheten til å hjelpe andre. Det er så mye vi har muligheten til! Penger er en del av livet, uansett. Noen har mer enn andre, og misunnelse vil alltid være en tema. Jeg velger å fokusere på at lykke for meg er å bruke pengene mine riktig. I form av å gi familien min mat, kunne betale regninger, kjøpe fav osten til lille f, eller sende en bursdagsgave til en venninne. Det burde gi deg en lykkelig følelse av at du har muligheten til disse tingene, selvom det fort kan bli en vanesak å bare gå på butikken. Men, det er ikke alle som bare kan gå på butikken å kjøpe hva de vil i ferskvaredisken. Snu det litt. Du blir ikke lykkelig av å kjøpe den dyreste vesken i butikken, men du blir kankje lykkelig av å tenke på hva du har mulighten til å bruke pengene dine på i form av familie, venner, det å hjelpe, bidra, og skape fine stunder. Disse tankene har jeg tenkt mye på de siste dagene for det hjelper å fokusere riktig. Jeg tenker på alt jeg jeg er så glad for, som jeg ikke selv ser når dagene er på sitt verste. Tenk på det du også når de tøffe dagene kommer.

Det handler om finne de små tingene som gjør deg glad, som du kanskje ikke tenker på så alt for mye, men som kun har blitt en selvfølge. En dag kan den selvfølgen kanskje bli borte og da er det viktg å huske på hva som betyr noe.

Kåpe (Jeg har str 36) / Her Bruk koden anja10 og du får -10% på hele handlekurven :) Den gjelder frem til 22. september.

En annen positiv ting er at jeg har fått tilbake fotografen min ;)

A

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 kommentarer

 1. Hvor er solbrillene fra?

  1. Anja Johansen

   De er fra Cèline :)

 2. Alt du skriver treffer meg midt i hjertet om dagen. <3

  1. Anja Johansen

   <3 <3