En mulighet jeg alltid vil være takknemlig for

Hadde ingen bilder å dele med dere i dag, men fant et høstbilde fra i fjor da ;) Stemningen, fargene..alt er så fint om høsten. Love it.. Nå savner jeg hytta på Vikerfjell, men til jul (håper vi) står hytta klar på Sjusjøen. Er takknemlig for at jeg får muligheten til å kunne reise vekk i helgene opp på fjellet, og feire jul i så fine omgivelser. Gleder megt til å skape nye minner der oppe, og fortsette de nye og koselige tradisjonene våres.

Hvis kropp, sjel, og hode var på minus i går, så vil jeg si at alt er på pluss i dag. Den er ikke på topp, men det var godt å få ned ordene, gråte litt, og bare være…som alle andre. Et sårbart menneske som har sine tøffe perioder i livet. Jeg leverte lille f sent i bhg i dag. Syntes det er koselig å ha sene frokoster med henne, og ikke haste ut døren hvis jeg har muligheten.

Har vondt i alle kjertler rundt i kroppen. Vel ikke alle da, men rundt kjeven og halsen. Får det hvert år rundt på denne tiden når forkjølelsen melder seg. Jeg er litt små syk, men heldigvis ikke så ille at jeg ligger rett ut. Men en mix av høstforkjølelse og en tøff periode gjør det kanskje litt mer kjipt.

A

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 kommentar

  1. Hei.
    Jeg får lyst å pakke deg inn i pledd, gi deg en kopp te og en klem.
    Fine Anja, hvem du en er…. Ønsker deg ei god uke og håper «trykke» inni deg letter. ( Mener ikke å være creepy )
    Klem.