Alt på et sted, hele sommeren.

Hei fra Romaaaaa. Jeg eeeelsker denne byen allerede. Så vanvittig flott. Denne sommeren har vært helt fantastisk så langt, og det er fremdeles et par uker igjen av ferien som jeg gleder meg til. Vi har fått oppleve så mye, ledd, satt pris på, følt oss utrolig heldige og virkelig kost oss alle sammen. Nå er Lavrans og jeg i Roma på en liten kjærlighetsferie og lille f er på ferie sammen med svigers på hytta på Geilo. Vi har fått reist mye sammen denne sommeren vi tre, men det er fint å bare være oss to også noen dager. Lille f hadde så dårlig tid i går. Med en gang hun våknet var det bare snakk om Besta og Besten, stølen, lage pannekaker, og at hun måtte forte seg opp til Geilo. Hadde nesten ikke tid til å si hade til meg en gang, hehe. Det er en godfølelse det, og ingenting er bedre når hun koser seg så mye som det. Da er det litt lettere for hun mor å resie vekk noen dager også ;)

Mitt lille store sommertips

Men HEY, i sommer har jeg fått prøve ut FlippJeg kjøper sjeldent blader når jeg er ute å reiser, eller generelt i hverdagen. Det jeg kjøper er koselige juleblader rundt juletider. Jeg syntes det er koselig og ikke minst inspirerende på matfronten, julepynt, gaver etc. Så julen er kanskje den perioder jeg faktisk kjøper blader. Men nå skal vi ikke snakke om julen, for det er lenge til. La oss kose oss med sommer så lenge ;)

Flipp har et stort utvalgt av bladene du ser i hyllene på matbutikken, flyplassene og andre steder som selger blader. Alt fra Det Nye til Room123 eller Babydrøm, samt blader fra Danmark og Sverige. Det mange kanskje syntes er fint, er å kjøpe meg seg et par blader når man skal fly langt eller bare få litt inspirasjon i hverdagen. Men hva med å ha alt på mobilen? Flipp kan du bruke offline, så lenge du husker å laste ned det bladet du vil lese før du setter deg på flyet ;)

Det fine med Flipp, for oss som er småbarnsforeldre, er at de har barneblader også. Lille F liker jo veldig godt Biler (filmen Cars), så det var helt genialt at Flipp hadde det bladet. De har mange andre blader også for de små, men var litt kult at de hadde noe lille f syntes er ekstra stas ;) Flipp kan brukes på fem enheter, og på både nettbrett eller mobil. Vi bruker kun mobil, og har Flipp appen der. Den kan du laste ned på Appstore.

Her er mine nedlastninger så langt i sommer

En hyggelig sommergave til mine lesere ;

Du får prøve Flipp gratis i 30 dager HER!
Deretter får du en spesialpris på kr. 99,-/mnd.(ordinært kr 129,-).
(Hvis du  allerede abonnerer på et av Egmont Publishing sine blader blir prisen bare kr. 49,-/mnd.)

Kos deg :)

Nå skal vi ut å være skikkelig turister.

A

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *