Roma – in my bag

Neste stopp er Roma, og vi er allerede på vei når du leser dette. Roma boken er pakket, sommerkjolene er klare og jeg kjører sminkefri ferie med kun høy faktor. Flere som faktisk spurte meg hvorfor jeg bruker sååå høy faktor. Vel jeg liker å ta vare på huden min, og er ikke avhengig av å bli supertan. Det er ingen prioritering, og man får faktisk farge selv om man bruker høy faktor ;) Jeg tror også det har litt me då gjøre at jeg har et par rundt meg som har opplevd føflekkkreft og det skal man ta på alvor!

Vi har booket bord på et par spennende steder, og turisten i meg gleder seg veeeldig! Woohoo, som en litta unge. Dette blir så kos, gøy og kult! Aldri vært der, men det jeg gruer meg liiitt til (kall meg gjerne rar) er at det er såpass varmt. Haha. 37 grader og stekende sol hver dag! Det kan bli hot hot hot. Jeg visste ikke at det var så heavy når vi booket hele reisen, men nå er jeg jo vant til Dubai siden foreldre mine bodde der i mange år, men anyway. Det er gankse stekende ja. Hehe

Dette blir stas :)

A

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Hvor er hudproduktene fra? Hva heter merket, hvor får en kjøpt?

    1. Anja Johansen

      Hei, de får du kjøpt hos V By Sonja. Salongen jeg går til. Produktene får man ikke kjøpt på nett noe sted, så ring gjerne salongen :)