Save The Date #anjaoglavrans

Da var det klart for litt bryllupsprat igjen! Jeg har gledet meg masse til å vise dere Save The Date invitasjonene våres, og endelig fortelle dere dato for bryllupet. Var flere som trodde at vi skulle gifte oss i år, men nope. Det blir neste år, og datoen er 4 august 2018. Sted, verdens vakreste by, Bergen. Ekstra hyggelig er det at min far har bursdag denne dagen også.

Jeg vet det er flere som ikke helt ser vitsen med Save The Date invitasjoner, men vi syntes det var en fin ting å ha før den endelige invitasjoner blir sendt. Sommeren er jo høysesong for bryllup, og vi har flere bekjente som skal ifte seg fremover. Hadde vært litt kjedelig om noen hadde samme dato. Like greit å spikre datoen sin før noen andre, og jeg er jo kjent for å planlegge tidlig, hehe.

Invitasjonene er laget av PaperCrush  

Invitasjonene er veldig nøytrale, rene og lekre. Hvitt og grått. Akkurat slik vi ønsket det.

A

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 kommentarer

  1. Såå fint!! Del gjerne alt av detaljer slik du gjør nå, elsker stilen din!! :) ble fargene hvitt og sølv/grå til bryllupet? :)

    1. Anja Johansen

      Tusen takk =) =) hehe, njaa njoo jeg vet ikke enda :P Er litt usikker, men blir nok hvitt, litt gull, kaaanskje grått. Invitasjonene ville jeg ha i hvitt og grått uansett :) Klemmer til deg