I dag var planen å legge ned hele bloggen!

Da jeg våknet i dag var jeg så tom. De siste dagene har jeg faktisk latt fæle kommentarer gå innover meg. Er jeg slemt med noen, eller gjør jeg noen vondt? En dag håper jeg at jeg tjener så mye penger at jeg kan kjøpe opp alle nettforum og stenge de på dagen, så kan de som vil mene noe om alle i media heller si det med sitt egentlig navn. Stå for det, i steden for å lage kvalm om alle de følger nysjerrig med på. Jeg liker ikke alle jeg heller, og det er mange jeg rister på hodet av, men så velger jeg å heller slenge med leppa til Lavrans enn å fyre løs ute på nettet.  Hva gir det deg å snakke slik om noen du kun kjenner via nett? Gir det deg en godfølelse? En bekreftelse på at du er bedre, eller gjør ting riktig? Det vil alltid være noen som mener noe om meg, deg hun, eller han, la gå, jeg er inneforstått med det, men jeg må må lov til å bli litt lei, skuffet og sårbar noen ganger.

Jeg prøver faktisk å please alle. Jeg vil liksom tro godt om alle. De jeg vet ikke liker meg tenker jeg likevel positivt om, og håper kanskje at de en dag vil si noe hyggelig på et forum. Er det ikke det ene så er det alt det andre. Jeg får tyn for at jeg merker for mye? For mye faktisk. Ja jeg vil ikke ødelegge for andre bloggere, ved å late som at ting ikke er sponset, osv. Jeg merker fordi det er min plikt å informere dere om det. Jeg er verken flau, sjenert eller sur fordi jeg må det, men jeg vet at det er mange som ikke merker i denne bransjen og da går det utover alle oss andre. Jeg vil ikke være den som ødelegger for andre. Her om dagen fikk jeg tyn fordi jeg ikke hadde merket linken min med ad i innlegget. Grunnen var rett og slett fordi plattformen min hadde tekniskeproblemer, og jeg beklaget så mye for at det ikke var merket de første fem minuttene innlegget var ute…

Det at mange andre ødelegger for alle andre er noe jeg kjenner på. Bursdagskaken min forrige helg har jeg betalt for selv, men likevel følte jeg at jeg måtte merke den med noe. #ikkesponset slik at folk ikke skulle begynne å mene eller tro at jeg lurer meg unna. Noen ganger har jeg så lyst til å legge ved kvitteringer av ting jeg selv har kjøpt, slik at ingen skal kunne tro eller slenge med leppa om ting jeg legger ut. Tro meg, jeg merker og lærer hver eneste dag om hva som er riktig, lov, ikke lov etc, og jeg skal ikke ha på meg at jeg ødelegger for andre i samme bransje!

Jeg får tyn fordi jeg sier at jeg er på sykehuset men ikke hvorfor. Jeg får beskjed om at jeg heller kunne ha latt vær å si noe, og bare tatt outfits bilder. Hvorfor i alle dager skulle jeg latet som?For meg hadde det vært toppen av fake å late som at dagene var lykkerus i fem uker når jeg egentlig var på sykehuset med barnet mitt. Vel, tenk dere selv om jeg hadde tatt outftsbilder i fem uker mens vi var på sykehuset og det etter hvert hadde kommet ut at vi var på sykehuset og ikke hjemme. Da tror jeg at det hadde blit ganske mye mer spekulasjoner og prat. Så sa vi ikke første dagen hvorfor vi var der, men gi oss litt tid a. La oss kjenne på det sårbare, og samle oss litt. Gjør det bare for klikk…jeg lever ikke av klikk. Jeg tjener ikke til livets opphold av klikk. Så selvom jeg fikk flere lesere den perioden, gjorde det ikke stor forskjell på mine lønninger for fremtiden. Men til info, så hadde jeg ingen samarbeid den perioden fordi jeg takket nei til alt pga situasjonen vi var i. Derav, jeg hadde ingen inntekt den perioden lille f var innlagt.

Det er trist og uforståelig at man alltid må forsvare seg, men jeg skjønner det og. Jeg skjønner det fordi dere er så vant med bloggere som lurer, utleverer og provoserer til de grader. Da blir alle tatt over en kam, på lik linje som at alle blir tatt med tanke på merking av reklame og spons. Jeg prøver mitt aller beste vær eneste dag å please veldig mange. Jeg svarer høflig, er ydmyk, og prøver å ha en fin balanse av alt i livet mitt her på bloggen.

Jeg trives såå godt med å inspirere, dele og få tilbakemeldinger fra så mange som setter pris på meg. Jeg er uendelig takknemlig og ydmyk for alt jeg har rundt meg, men i dag var jeg ganske lei meg. Det er ikke ofte jeg lar meg bryte ned såpass, og i dag tenkte jeg bare, nå legger jeg ned hele bloggen så blir det slutt på alt. Da slipper jeg å søke etter godkjennelse av alle, please alle, forsvare meg og føle at jeg gjør noe feil eller dårlig…

Ikke ta noen besluttninger når du er lei deg eller sinna har alltid mamma sagt til meg. Jeg har tenkt mye i dag, og latt ting gå ekstra innpå meg, men jeg har også bygget meg selv opp igjen. Jeg vet jeg kommer til å måtte bygge meg selv opp igjen flere ganger fremover, for alle kommer alltid til å mene noe om alle andre, uansett. Det er lov å kjenne på det sårbare, men jeg er så forbanna glad i alle dere som veier opp all dritten dobbelt så mye!! Det er dere som driver meg, inpirerer meg og får meg til å fortsette.

Evig takknemlig. Takk <3 I morgen er det en ny dag og den skal jeg begynne med et stort SMIL!

A

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

22 kommentarer

 1. Vet ikke annet å si enn å gi deg litt positiv feedback :D Pleier aldri å gi lyd fra meg, men er inne og leser bloggen din med jevne mellomrom. Liker ærligheten din, og syns du gjør lure valg og vurderinger og tør å stå for det. Ikke la negativitet fra personer som ikke kjenner deg og som elsker å spre dritt ødelegge dagene dine! Du her unik og lille F er superheldig som har en slik mamma!

 2. Stå på – de negative skal ikke få vinne! Heier på deg! :)

 3. Jeg er glad du bestemte deg for å «beholde» bloggen! Av alle bloggene jeg leser er d du som inspirerer meg mest. Det er noe med den laidbacke stilen, innstillingen, personligheten, inspirasjonen…. skikkelig chill og ekte… jeg digger deg! At noen har ett så sterkt behov for å alltid måtte si hva de mener om ting vil for alltid være en gåte for min del. Jeg mener mye jeg å. Men jeg er ikke den som brøler ut om d. Det handler jo mer om å respektere andre menensker! Drit i all dritten som kommer! D er flere som heier på deg! :) god tur til stock!! :) og BTW, idag kom de grå skoene fra bronx!!! Jeg DIGGER de!! :)

 4. Så glad for at du ombestemte deg. <3 Som andre her også sier, snu det rundt og tenk at det er de som har et problem og ikke du. Mennesker som er usikre har dessverre ofte en tendens til å hevde seg selv ved å trykke andre ned.

  Stå på, du gjør en super jobb med bloggen! :-)

 5. Du har en fantastisk blogg. Fulgt deg en stund. Aldri lagt igjen en kommentar, men det er viktig med god tilbakemelding også! Fortsett å gjør som du har gjort. Alltid like gøy å klikke inn på bloggen din!! Stor klem

 6. Du er uten tvil min favorittblogger, stå på❤

 7. Hei Anja, jeg er så utrolig sjokkert over at du må motta slik unødvendig negativitet.
  Du gjør en super god jobb, sikker i dine verdier i livet og fremstår som en klippe både som mor , kjæreste , venn og inspirator ! Det handler om sjalusi og ikke mer en det. Ikke la deg knekke av det , krøll de onde ordene og kast de langt av sted. Du er enestående akkurat slik du er og i det du gjør.
  (Jeg driver eget firma og har også slike dager innimellom )
  Klem fra Karianne

 8. Cathrine pedersen

  Håper ikke du slutter fordi du er den eneste ærlige bloggeren som skriver om det virkelige livet! Digger deg! Stå på, klem ❤️

 9. Jeg gjør et unntak- jeg kommenterer nemlig aldri på blogger jeg leser men nå må jeg bare.. har lest bloggen din en stund og syns du mestrer balansen mellom privatliv og offentlig blogging på en helt topp måte! Det er defor jeg følger nettopp DEG! Hva andre gjør og hva de ønsker å dele er opp til de – hva du mener er rett for deg og din familie er opptil deg! Stå på og stol på deg selv fordi vi er mange som heier på deg og digger bloggen din ✌

 10. Jeg har fulgt deg en stund og en av grunnene til at jeg hver dag stikker innom er at du har funnet balansen mellom Anja på privaten og Anja som inspirasjonskilde, formidler, og blogger. Jeg opplever bloggen din som et fristed der man noen ganger kan finne inspirasjon, og andre ganger finne trøst, tilhørighet eller selskap i situasjoner der man føler man er alene om å føle noe. Jeg forstår godt at det kan føles håpløst når mennesker skal grave og spekulere. Jeg syns likevel ikke du «skylder» oss lesere noen som helst forklaring på hvorfor du gjør ting slik du gjør og lever slik du gjør. Jeg syns du skal fortsette akkurat sånn som du gjør. Bare vær Anja! Det er deg dine nærmeste liker, det er deg dine venner og familie liker og det er deg vi lesere liker.

 11. Jeg har følgt bloggen din i mange år og synes du er en av de beste! Ikke tenk så hardt på hva andre mener du skal dele om ditt privatliv. Det er hundre prosent ditt eget valg om hvor mye du ønsker å dele uansett hva det gjelder. Noen ting er privat og det trenger faktisk ikke alle å vite. Fortsett å del hva du ønsker og vis det du vil til verden <3 klem

 12. Den planen din var en dum tanke. Bedre blogg om det virkelige liv skal man lete lenge etter. Mer jordnær kjent person/familie er ikke ofte man leser så mye flott fra. Nei skriv til blekket spruter. Du er flott du!

 13. Så fælt,hjelpe meg..Det var veldig trist å lese dette.. Du er sterk,altså. For ei dame du er! Når du skriver at du prøver å være ydmyk,så vil jeg bare si at det er derfor jeg liker bloggen din så godt. For i tillegg til å være en inspirator når det gjelder stil og slående vakker,så virker du som en så utrolig fin person! Det er nesten så det er litt irriterende.

  Nå er det viktig at vi som heier på deg går sammen som «Team Anja». Kom igjen,folkens! Legg igjen positive ord i kommentarfeltet! Det er nok dessverre slik at det oftest er de som er negative som kommenterer. Nå må vi Anja-fans skjerpe oss!

 14. Hei! Leser bloggen din omtrent hver dag, og må bare si at eg liker alt du skriver eg, Hehe:) syns likevel det er helt vanvittig at noen har så lite å drive med at de må skrive negative/stygge ting, er det mulig!!:/ sikkert ikke lett å se forbi alltid, men ikkje verdt å bry seg om, såå mange flere som digger deg:)

 15. Hei. Jeg følger bloggen din fordi du inspirerer meg, du har en annerledes blogg, full av variasjon og supert innhold. Jeg blir lei meg når noen alltid må ta andre, tråkke dem ned.. vet ikke hvorfor de får seg til å gjøre noe slikt. Jeg forstår din frustrasjon, og beundrer deg for at du ikke deler alt her inne, men velger å holde noe privat. Håper du finner gleden igjen ved å muntre opp oss lesere, og dele mote, hjem og litt av hvert.
  Ønsker deg og dine en fin uke.

 16. Jeg setter en stor pris på bloggen din fordi den virker ekte, og du deler mye med oss. Det hjelper veldig mye å lese din blogg, og jeg innrømmer at jeg er blitt lei av mange blogger fordi de skriver kun upersonlig og bare positivt. Selv om du får noen negative kommentarer så er det flere av oss som støtter deg! Husk på det

 17. Henriette Louise

  Anja! Jeg har alltid BARE syntes godt om deg, og jeg synes det er kjedelig at du alltid får så mye kritikk og negative kommentarer. Du er en av få bloggere jeg følger med på, som faktisk skriver rett fra leveren og holder det ekte! Fortsett med det. Når det gjelder merking av annonser og spons er du mye flinkere enn mange andre i på UI og resten av bloggverden.
  Håper det står bra til med dere og lille Frøya, sender varme tanker og gleder meg til å følge bloggen din videre <3

 18. Du er uerstattelig, og utrolig dyktig! Heiaheia

 19. Du er en kjempe inspirasjon – og det aller fineste med bloggen din er at du noen ganger trekker deg tilbake og ikke forteller alt hva som skjer. Du og din fine lille familie har rett til all det private livet hvilket som helst menneske har krav på ❤ Vi mennesker er lagd slik at vi tar innover oss hva andre sier og mener, spesielt når man er et godt menneske sånn som deg – som ønsker å gjøre det beste for alle til enhver tid. Men vi er også lagd slik at vi kan riste det av oss, starte på nytt og fortsette på veien videre ❤ Bare fortsett å være deg selv, Anja og du vil nå langt!!

  Hilsen ei som virkelig ikke vil at du skal legge ned bloggen.

 20. Jeg heier på deg Anja! Tror det beste er å ikke gå inn på slike nettsteder der du vet det sladres hvis det som står der påvirker deg mye. Lett å si selvfølgelig men en del folk er bare ute etter å spre så mye gørr som mulig. Husk det! Det handler ikke egentlig om deg men om dem når de sprer negativ omtale.
  Det er utrolig synd de kan holde på slik siden dere går i bresjen for de nye digitale yrkene for fremtiden, og jeg synes det nesten er underlig at det kan være lov med slik personforfølgelse det er på visse nettsteder.

 21. Kjære deg, lov meg å gi faen i så smålige mennesker som føler for å trykke andre mennesker ned. Ikke la de komme under huden din! Jeg liker bloggen din akkurat slik den er og har overhode ikke behov for å vite hva og hvorfor..du/ dere deler det dere vil på bloggen, ingen behøver å grave etter detaljer. Selv om du blogger har dere rett på privatliv ❤️