Den perfekte start

Jeg kom akkurat tilbake på hotellet etter en laaang dag i byen. Det har gått i ett med et par møter og en laaaang lunsj med Irene. En perfekt start på helgen! Vi satt tre timer i solen på Jacob Aall. Digg! Nå er det snart middag med Vablum og drinks med Morten etter det. Vi har booket bord ute, selvfølgelig ;) Når det først er sol i Bergen, da må man nyte det. Sushi og Rosévin vettu. Mmm nå koser jeg meg!

Nå er alt i boks ang blomstene til bursdagen og jeg er super happy! Det blir høyt, hvitt, gull og wow faktor. Det blir stas å vise alle gjestene, smat dere alt sammen til slutt. Hun som ordner alt av blomster skal fikse alt av blomster til bryllupet også, så hvis det er noen som trenger tips til en dyyyyktig blomsterdekoratør, så har jeg en her i Bergen ;)

A

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

7 kommentarer

 1. Nydelig antrekk! Skulle gjerne hermet, men finner det ikke online. Ha en fin dag <3

 2. Tenker du har valgt rette helgen i Bergen.❤❤❤ Du er så jordnær og har samtidig så gode verdier og holdninger i livet ditt Ønsker deg og dine alt vel❤ Klem og alt det der….

  1. Anja Johansen

   Tuuusen takk T, for fiiine ord =) Klemmer til deg =)!!!

 3. Hvor er kjolen/skjørtet fra? Utrolig fint!

  1. Anja Johansen

   Genser fra Samsøe, og skjørt fra Designers Remix =) Tusen takk.

   1. Er skjørtet kjøpt i år? Utrolig fint

   2. Anja Johansen

    Ja, kjøpt på Fornebu forrige uke =)