For the weekend

Skjermbilde 2017-02-17 kl. 18.47.03

Sekk/Her Stor sminkepung/Her Liten sminkepung/Her Weekend bag/Her

Beige kåpe/Her Beige genser/Her Grå genser/Her Blå genser/Her 

Endelig er den tilbake på lager! Weekend baggen fra Malene Birger! Jeg fikk denne i bursdagsgave i fjor og jeg har brukt den så og si til alle småturer, weekendturer, eller når jeg skal ha med meg en del til kontoret feks. Den er så stilren, du får plass til alt du trenger og jeg personlig syntes det er litt røft når man har litt match på sakene ;) Den store sminkepungen står på ønskelisten min i år, da jeg har den lille. Jeg får plass til det nødvendig med den store er litt mer romslig hvis du skal ha alt på et sted under reisen. Shampoo, kremer sminke etc.

IMG_6108

Sort og hvit/ Her

Brun og sort/ Utsolgt

IMG_6109

Utsolgt men lignende Her

Denne weekend baggen fra DAY ser liten ut, men den er dobbelt så stor som weekend baggen over fra Malene Birger. Vet du ikke helt hvor mye, eller hva du skal pakke og trenger en bag som tar alt, ja da går du for denne. Lavrans og jeg pakken sammen i denne i fjor når vi reise vekk ;) Mere nok plass!

A

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 kommentarer

 1. Hei! Du som har så mange By Malene Birger vesker kan gjerne hjelpe meg;)Btw, jeg og elsker vesker!Hvordan ser jeg om det er sort og hvit eller sort og offwhite på By Malene Birger veskene?Når jeg bestilte så sto det bare sort, og ut i fra bildene så såg det lyse hvit ut…men når jeg fikk veskå så var det offwhite.

  1. Anja Johansen

   Heeei =)
   Jeg zoooomer skikkelig inn på bildet, da ser jeg at hvitfargen er enten kritt, eller litt beige. Denne trillebaggen er hvit, men denne lommeboken er hvitbeige.

   trille bag:https://nelly.com/no/klær-til-kvinner/tilbehør/vesker/by-malene-birger-632/raniero-637250-0014/
   Lommebok :https://nelly.com/no/klær-til-kvinner/tilbehør/vesker/by-malene-birger-632/sm-remigio-636987-0014/

   Håper det hjelper =)

   1. Tusen takk for svar:)Nå fikk jeg sett hvordan forskjellen på fargene er!Skjekket litt mer på nettet, og så at Trineeh vesken tydelig var beige på en side. Men på de bildene der jeg handlet så sliter jeg med å se det beige altså:p Føler meg litt lurt, eller kanskje det bare er synet mitt så bedrar…Anyway, nå vet jeg hva jeg skal se etter når neste gode veskekupp dukker opp;)Thanx!

 2. Åå jeg har så lyst på den mørke MB vesken, den er så fin <3

  Btw (kan hende det et jeg som tar feil) men er det ikke den sorte og hvite vesken trinolas modellen? (Ser det på remmene), for det er linket til grineeh vesken bare:)

  1. Anja Johansen

   Riktig, fikset det nå ;) Thanks =)