For the weekend

Skjermbilde 2017-02-17 kl. 18.47.03

Sekk/Her Stor sminkepung/Her Liten sminkepung/Her Weekend bag/Her

Beige kåpe/Her Beige genser/Her Grå genser/Her Blå genser/Her 

Endelig er den tilbake på lager! Weekend baggen fra Malene Birger! Jeg fikk denne i bursdagsgave i fjor og jeg har brukt den så og si til alle småturer, weekendturer, eller når jeg skal ha med meg en del til kontoret feks. Den er så stilren, du får plass til alt du trenger og jeg personlig syntes det er litt røft når man har litt match på sakene ;) Den store sminkepungen står på ønskelisten min i år, da jeg har den lille. Jeg får plass til det nødvendig med den store er litt mer romslig hvis du skal ha alt på et sted under reisen. Shampoo, kremer sminke etc.

IMG_6108

Sort og hvit/ Her

Brun og sort/ Utsolgt

IMG_6109

Utsolgt men lignende Her

Denne weekend baggen fra DAY ser liten ut, men den er dobbelt så stor som weekend baggen over fra Malene Birger. Vet du ikke helt hvor mye, eller hva du skal pakke og trenger en bag som tar alt, ja da går du for denne. Lavrans og jeg pakken sammen i denne i fjor når vi reise vekk ;) Mere nok plass!

A

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. Åå jeg har så lyst på den mørke MB vesken, den er så fin <3

    Btw (kan hende det et jeg som tar feil) men er det ikke den sorte og hvite vesken trinolas modellen? (Ser det på remmene), for det er linket til grineeh vesken bare:)

    1. Anja Johansen

      Riktig, fikset det nå ;) Thanks =)