GIFTEMÅL

God morgen dere,

Lavrans og jeg har begynt på frokosten, kaffen og snart skal vi avgårde til IKEA for å kjøpe et skap og litt småting. Haha, det tar langt tid å komme seg inn i en ny leiligheten syntes jeg. Er alltid ” noe” som mangler;)

PicMonkey Collageaa

I dag/år er det skuddår, altså..jenter, vi kan FRI! Hva syntes dere egentlig om det? Er det kult at jenta frir, eller er dette gutta sin oppgave? “Tråkker” man litt på manndommen hvis man tar saken i egne hender? Jeg er litt midt i mellom jeg. Syntes faktisk at det er ganske kult hvis jenta tør å ta skrittet videre med å fri. Men så er veldig mange som også mener at etter tradisjon er dette noe gutta skal gjøre. Vel, jeg starter en liten debatt ang dette tema i dag. Hva mener du??

Hvis jeg tenker godt og hardt på det, kunne jeg nok ha fridd til Lavrans. Helt ærlig. Men om jeg hadde gjort det i dag, nei. Jeg hadde nok fridd uansett dag eller år (skuddår), men jeg vet også at det hadde gjort Lavrans veldig lei seg, fordi han mener at det er noe han skal gjøre. Jeg tror kanskje alle jenter en har viss “drøm” om hvordan man skal blif ridd til, hvordan bryllupet skal være, tema, sted, gjester, etc, eller? Jeg har ikke sååå mange drømmer ang det, men noe ;) Mer om det når den dagen kommer, hehe. Eller vi dere høre hva min drøm er? ;)

Er det noen som er gift av min lesere( regner med det egentlig, tihi;), fridde du?, eller var det kjæresten? Nå er jeg spent på høre hva dere har å fortelle:)

Ha en fin start på uken.

A


Følg meg på Instagram

6 Comments

  Kjærsten min fridde til meg etter at vi hadde vært sammen I 12 år. Jeg ventet hvert eneste år – ( typ nyttårsaften og sånn) på at han skulle fri…. jeg lengtet sånn etter å gifte meg og det gikk jo noen skuddår for å si det sånn.haha… Jeg kunne godt fridd selv, men, jeg ville liksom at han skulle fri..
  Så en dag I februar for 10 år siden vi var på hyttetur med noen venner, Det var en strålende dag med masse snø og knallsol. Vi hadde stått på ski hele dagen og den siste turen da solen var på vei til å gå ned bak fjellet. Så fikk jeg noen problemer med støvelen min og ble hengene litt etter når vi skulle ned bakken. Da jeg omsider kom meg nedover stod han å ventet på meg. Det var utsikt over alle fjellene og solen var på vei ned over åsen. Vi ble stående sammen og se på utsikten – Så tok han frem ringen og fridde. Det var sykt romantisk og helt overraskende. Han hadde ikke hintet eller sagt noe på forhånd. Vi giftet oss I en liten fjellkirke 2 mnd. etterpå og har vært lykkelige siden.
  Jeg synes det er helt fint at jenta frir, Det kan jo være litt hyggelig for mannen at også jenta frir. ( personlig var jeg nesten litt redd for at han kanskje skulle si nei…. så jeg ventet heller for å være sikker på at jeg ikke måtte overtale han haha)

  Jeg er gift og ble fridd til.. Kunne ikke tenke meg å fri selv, er nok litt gammeldags :-) jeg hadde da ikke noen drøm om frieriet, bare det at mannen skulle fri..

  Syns det må være helt greit om dama frir. Spesielt om mannen somler i flere år. Da kan han egentlig bare takke seg selv, om det var noe han hadde veldig lyst til å gjøre selv.

  Cathrine Pedersen

  Jeg fridde til mann, og han ble både lettet og glad. Er skuddårsbarn, men fridde ikke den 29/2. Synes det er litt gammeldags at kun mannen skal fri! Vi er fortsatt gift etter 16 år ❤️

  Jeg har falktisk drømt at jeg var sammen med deg når Lavrans fridde til deg!
  Jeg og du hadde vært på et kurs i et auditorie, og han stod utenfor når vi var ferdig, og fridde :p

  Pleier ikke drømme om deg, men hadde nok lest bloggen rett før jeg la meg.

  vi ble liksom bare enige om å gifte oss – var nok litt sånn, skal vi ikke bare gifte oss :-) gift ble vi og hører med til historien av det nærmer seg 25 år (sølvbryllup jiihii)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *